30'uncu yılımızı sizlerle birlikte tamamlamanın gururunu yaşıyoruz.

29 Ağustos 2017
50 den fazla Dünya ülkesinin yanı sıra Körfez ve Kuzey Afrika ülkelerinin de bulunduğu Orta Doğu pazarının en önemli aktörlerinin başında yer alan Termodizayn, 30’uncu kuruluş yıldönümünü kutluyor.

Sektördeki yerini her geçen gün daha da sağlamlaştıran Termodizayn, teknolojiye yatırım yaparak da bugünden geleceğini şekillendiriyor.

Termodizayn ‘ın başarı hikayesini kurucusu ve sahibi Güray Ürkmez ‘den dinleyelim;

Ticaret ve imalat hayatına atılmam 30 yıl öncesine dayanıyor. 1987 yılında aile şirketi olarak başladığım yolculuğu 2000 yılından bu yana yalnız olarak sürdürmekteyim. O yıldan bu güne kadar da aktif bir şekilde çalışarak ve gelişerek bu güne kadar geldik. Bu hep hayal edilerek izlenen bir yoldu. Bunca  yılın ardından geriye dönüp baktığım zaman, yaşanan ilerlemenin şirketimizin geleceği için de büyük bir umut vaad ettiğini görüyorum. Rakiplerimizin hepsi bizi gıptayla izliyor. Başarımızı nasıl elde ettiğimizi merak ediyorlar. Biz işimizi dünya normlarında yürütüyoruz ve büyük hedeflere odaklanıyoruz. Başarıyı bir süreç olarak görüyoruz ve o nedenle bu işte başarılı olmak için  yavaş ama emin adımlarla ilerliyoruz. Bizi diğerlerinden ayıran 7 altın sırrımızı söyleyeyim mi ;



  1. Fiyata endeksli rekabet yerine Kalite ve müşteri memnuniyetine odaklı rekabet yapmak.

  2. Hızlı ve en pratik çözümler sunmak.

  3. “Bizde yok, yapamayız” cümlelerini literatürümüzden kaldırmak.

  4. Müşteri memnun olana kadar işi neticelendirmiş saymamak.

  5. Kesinlikle dijital çağa ayak uydurmak ! Yenilikleri takip etmek.

  6. Sadık, sebatkar ve saygılı bir ekip kurarak sözde profesyonellik adı verilen sistemi daha insancıl hale getirmek.

  7. İnançlarımızın güzelliklerini ve ilkelerini iş yaşantımıza da tatbik etmek.


Bugün Termodizayn olarak Amerika, Avustralya, Yunanistan, Tunus, Senegal, Nijerya, Israil, Irak, Birleşik Arap Emirlikleri, Umman ve Katar ‘da bulunan distribütörlerimiz aracılığıyla mevcut pazar payımızı arttırarak her geçen gün global bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.
Nasıl Yardımcı Olabilirim?
1
Teklif İstiyorum Teklif İstiyorum