Mobil Klinik ile Farklı Bir Ürünü Portföyümüze Ekledik

15 Ocak 2016

Gelişen Dünya ve artan talepler doğrultusunda sahra tipi mobil klinik üretmeyi planladık. Genel Müdürümüz Sn. Güray Ürkmez'in katkı ve projeleri doğrultusunda bir tasarım çalışıldı ve geliştirildi. Piyasada Mobil Hastane, Konteyner Tip Klinik, Medikal Klinik olarakta adlandırılmaktadır.

Seyyar Mobil Konteyner tip hastaneler özellikle askeri alanlarda sahrada fayda elde etmek amacı ile tasarlanmıştır. Askeri tesisler, Belediyeler, Kırsal alanlar, Sivil afet kuruluşları veya buna benzer alanların haricinde küçük yerleşim bölgelerinde de bina olmaksızın halkın klinik ihtiyacını karşılayabilecek nitelikte donatılmıştır. Standart özelliklere sahip olan modeller ihtiyaca bağlı olarak daha fazla tıbbi ekipman ile opsiyon olarak ta sunulabilir.

Kullanıcının talebine bağlı olarak alternatifler geliştirebiliriz, istenilen ekipman veya teçhizatları da opsiyonel olarak arttırabiliriz. Seyyar acil veya yoğun bakım üniteleri de geliştirilebilir. Bu ürün sağlam bir yapıya sahiptir bu sebeple nakliye aşamasında zarar görmez, istediğiniz bölgeye sevk edilerek personel dahilinde hemen kullanıma hazır haldedir.

Nasıl Yardımcı Olabilirim?
1
Teklif İstiyorum Teklif İstiyorum