Neden Termodizayn?

28 Eylül 2017

1) Saygın ve Tecrübelidir
Buz makineleri ve soğutma sistemleri uzmanı olarak Termodizayn, 30 yıldır yeni ve gerçekçi ürün çözümlerini geliştirip üretmektedir. Müşterilerimizin bize olan güveni ise her gün bize yeni motivasyon sağlamaktadır.

2) En Üst Seviyede Ürün Kalitesi
Ürünlerimizin güvenirliğini ve sağlamlığını garanti edebilmek için üretimde çok değerli malzeme ve komponentler kullanmaktayız. Buz makinelerinin ve soğutma sistemlerinin sürekli geliştirilmesi, bütün komponentlerinin uyumlarının sağlanması ve en ince detaydaki işçilik kalitesi her gün ispatlanan Termodizayn uzun ömürlü buz makineleri ve soğutma sistemlerinin garantisidir.

3) Özgün Dinamik Tasarım
Değerli malzemelerin dinamik formlarla birleşmesi sonucu Termodizayn buz makineleri ve soğutma cihazları en üst dizayn isteklerini sağlamaktadır. Termodizayn ürünleri kaliteli işçiliği ile yıllarca zerafetini koruyacaktır.

4) Çevre Dostu
Termodizayn üretimini yaptığı buz makineleri ve soğutma sistemleri çevre dostudur. Soğutucu gaz olarak ürünlerimizde R404a kullanmaktayız. 

5) Süper Tasarruflu
Termodizayn buz makinelerinde ve soğutma sistemlerinde en modern ve yenilikçi teknolojileri kullanarak enerji verimliliği sağlamaktadır.

6) En Geniş Ürün Çeşidi
Termodizayn ürün yelpazesinde, yaprak buz makinesinden blok buz makinesine, deniz suyu soğutma cihazından test kabinlerine, mobil şok ünitelerinden tüp buz makinelerine kadar oldukça geniş modeller bulunmaktadır.

Nasıl Yardımcı Olabilirim?
1
Teklif İstiyorum Teklif İstiyorum